Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Liga I: Farul Constanta – Poli Timisoara 1-1

Farul Constanta si Politehnica Timisoara au incheiat la egalitate, 1-1, in penultimul meci din ultima etapa a turului Ligii I la fotbal.

In fata unui numar extrem de redus de spectatori, Farul si Poli Timisoara au oferit un spectacol fotbalistic slab salvat de cele doua goluri din repriza a doua.

Dupa o prima repriza dominata steril de oaspetii, Farul a iesit mai mult la joc in partea a doua si a deschis scorul prin Emil Nanu care a deviat cu capul centrarea venita din lovitura libera executata de Maxim. Poli a egalat pe final prin Artiom Karamian, cel care a punctat dintr-o situatie de singur cu portarul advers si dupa o pasa trimisa total aiurea de Todoran inapoi.

Farul Constanta: Curca – Bacila, Barbu, Schiopu, Maxim – Gurita, Patrascu, Todoran, Voiculet (Chigou 90+3) – Gerlem (Florea 87), Nanu (Nae 69). Antrenor: Ion Marin

Poli Timisoara: Popa – Stancu, McKain, Cinu, Latovlevic (Arman Karamian 80) – Abiodun, Srhoj (Torje 35), Alexa, A. Karamian – Bucur, Mansour (Rusic 52). Antrenor: Dusan Uhrin Jr

Citeste mai multe!