Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

LIGA CAMPIONILOR SI CUPA UEFA/ Europa si noi

Nu cu mult timp în urmă, Steaua şi Rapid defilau în Cupa UEFA, pînă cînd sorţii le-au zîmbit ştirb declanşînd un război fratricid. Există însă şi un revers al medaliei. Parcursul de excepţie al celor două ne-a împins acum cu nu mai puţin de şapte echipe în Europa!

Sîntem tari! Măcar în acest moment, la început de drum. Ultimul cincinal a fost unul benefi c pe plan european. Prezenţa Stelei în Liga Campionilor, chiar dacă modestă, ne-a adus puncte. A urmat apoi acel parcurs infernal al Stelei şi al Rapidului în Cupa UEFA. Coefi cientul nostru a crescut. Astfel am stabilit un record probabil, mult timp de acum înainte, greu de egalat. Este pentru prima oară în întreaga istorie a fotbalului românesc cînd participăm cu şapte echipe în cupele europene. Acum, CFR Cluj, Steaua, Rapid, Dinamo, FC Timişoara, Unirea Urziceni şi FC Vaslui atacă ambele competiţii de pe Bătrînul Continent. Momentul este aşteptat cu sufletul la gură de către întreaga lume a fotbalului. Toţi îşi pun întrebarea dacă valoarea crescută a competiţiei interne prin infuzia masivă de jucători străini poate oferi rezultate notabile şi într-o Europă încă destul de cosmopolită.

Între Venus Bucureşti şi FC Vaslui

României i-a plăcut teribil să respire aer european. În urmă cu 71 de ani, o echipă mioritică participa într-o competiţie de pe continent. Formaţia Venus Bucureşti întîlnea o forţă a momentului, pe Ujpest Budapesta. În timp, românii au oferit surprize frumoase în Europa, totul culminînd cu Cupa Campionilor Europeni, adusă la Bucureşti de către Steaua. Succesele s-au amestecat şi cu eliminările premature, însă toate acestea ne-au făcut să visăm şi neau lăsat senzaţia că putem atunci cînd vrem cu adevărat. Drumul început atunci de „alb-negrii” de la Venus este continuat acum de către FC Vaslui şi alte şase formaţii româneşti, care îşi fac palnuri de toamnă cu fi nalul într-o seară dulce de mai.

Liga Campionilor

AS Roma – CFR Cluj 16 septembrie
Steaua – Bayern Munchen 17 septembrie

CUPA UEFA

VfL Wolsburg – Rapid 18 septembrie
NEC Nijmegen – Dinamo 18 septembrie
Hamburger SV – Unirea Urziceni 18 septembrie
FC Timişoara – Partizan Belgrad 18 septembrie
Slavia Praga – FC Vaslui 18 septembrie

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...