Liga Campionilor: Bayern cauta calificarea pe teren propriu

Nemţii au evitat în tur in extremis o nouă înfrângere în faţa lui AC Milan iar antrenorul Ottmar Hitzfeld (foto) consideră că în acest moment echipa sa este favorită în condiţiile în care nemţii evoluează mai bine acasă unde pot evolua cu până la 20% mai bine decât în tur.

Cu toate acestea, nemţii au mari probleme de efectiv, Sagnol, cu probleme la genunchi, şi Demichelis, cu probleme musculare, sunt absenţe sigure în timp ce Lucio, Hargreaves şi Schweinsteiger sunt incerţi dar se speră în recuperarea lor pe ultimii metri.

De partea cealaltă, antrenorul Carlo Ancelotti consideră că de această dată pentru Milan contează mai mult rezultatul astfel că el speră că echipa sa se va califica mai departe indiferent dacă evoluţia va fi una bună sau mai puţin bună.

În absenţa lui Gilardino, suspendat, a lui Ronaldo, fără drept de joc, şi a lui Ricardo Oliveira, care nu a reuşit să confirme, speranţele italienilor pentru goluri se îndreaptă spre veteranul Pippo Inzaghi.

Bayern ar putea începe cu Kahn – Salihamidzic, Lucio, Van Buytern, Lahm – Hargreaves, Van Bommel, Ottl, Schweinsteiger – Makaay, Podolski, în timp ce Milan ar putea răspunde cu Dida – Oddo, Maldini, Nesta, Jankulovski – Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf – Kaka – F. Inzaghi.

Stiri recente

Acțiunea “Mingi pentru suporteri” Alexandrion Group, la FC Hermannstadt – Politehnica Iaşi

Acțiunea "Mingi pentru suporteri" cu ajutorul jucatorilor care au oferit mingi cu logo-ul Alexandrion Group celor din tribune a...