Liga Campionilor: Avancronica AS Roma – Manchester United

Pe grandiosul stadion Olimpic Coliseum din Roma se întâlnesc miercuri seară două formaţii de adevăraţi gladiatori într-o încleştare de zile mari care în mod cert va lăsa amintiri plăcute pentru istoria fotbalului.

Manchester United este lideră în Premier League cu un avans de şase puncte faţă de contracandidată, Chelsea Londra, un avans considerat de mulţi prea mare pentru a mai fi recuperat de băieţii lui Jose Mourinho iar United sigură va încerca să dubleze titlul din Anglia cu un succes în Liga Campionilor.

AS Roma a încheiat la egalitate, 1-1, meciul de acasă cu AC Milan iar în acest moment formaţia lui Cristi Chivu este la 20 de puncte de Internazionale Milano când mai sunt puse în joc doar 30 de puncte astfel că se pare că Roma va trebui să se mulţumească cu un loc doi în acest sezon.

Cum şansele ca Roma să mai ajungă din urmă pe Internazionale Milano sunt minime acest lucru înseamnă că elevii lui Luciano Spalletti (foto) îşi vor concentra forţele pentru o campania cât mai reuşită în fazele superioare ale Ligii Campionilor.

În ciuda rezultatelor foarte bune din acest sezon, Manchester United şi AS Roma s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după evoluţii nu foarte spectaculoase, United trecând cu un dublu 1-0 de Lille în timp de Roma a reuşit doar un 0-0 acasă cu Lyon înainte de a se impune cu 2-0 pe terenul unei formaţii în scădere de formă.

Roma ar putea începe meciul de miercuri seară cu Doni – Panucci, Mexes, Chivu, Cassetti – De Rossi, Perrotta – Mancini, Taddei, Aquilani – Totti, în timp ce United ar putea răspunde cu Van Der Sar – W. Brown, Rio Ferdinand, Heinze, Evra – Cristiano Ronaldo, Carrick, Scholes, Park Ji Sung – Giggs – Rooney.

Stiri recente

Constantin Brâncuși a fost clopotar, corist și paraclisier

https://www.youtube.com/watch?v=_MYuJim9QQU&t=488s Strănepoata lui Constantin Brâncuși a vorbit în cadrul podcastului Business Philosophy despre relația maestrului cu Dumnezeu ți despre faptul...