LIGA 1/ CFR Cluj – Gloria Bistrita – ”PACALEALA” DE TREI PUNCTE

0
139

Clujenii au reusit sa castige partida sustinuta pe teren propriu in fata celor de la Gloria Bistrita, in urma faze fixe, la care Trica (foto) si Dubarbier i-au pacalit pe jucatorii bistriteni, primul executand repede o lovitura libera de la marginea careului, iar atacantul a introdus mingea in poarta pe sub portarul Albut

Desi au deplasat cel mai bun lot la Cluj, bistritenii au aliniat un prim unsprezece surprinzator, fara titluari de drept, cum ar fi Nalati, Turcu, Negrean sau Matei.

Meciul nu a consemnat nici o faza importanta in primele 40 de minute, prima ocazie la poarta bistritenilor a venit abia in minutul 41, Dubarbier sutand la coltul lung, pe langa poarta lui Albut. Presiunea gazdelor a crescut pe finalul primei reprize, dar elevii lui Ioan Andone nu au reusit sa puncteze.

Dupa pauza “feroviarii” au apasat pe acceleratie si au reusit sa inscrie singurul gol al meciului dintr-o faza fixa, in urma careia Trica si Dubarbier au surprins intreaga aparare a Gloriei.

A fost deajuns, caci elevii lui Ioan Ovidiu Sabau nu au pus probleme in ofensiva, singura faza periculoasa la poarta lui Stancioiu a venit in urma unei lovituri libere de la 25 de metri, sut retinut insa de portarul gazdelor.

Trei puncte pentru CFR si presiunea este acum pe umerii Stelei, care trebuie sa termine neinvinsa partida de duminica seara din Stefan cel Mare, in fata rivalilor de la Dinamo.

CFR Cluj a inceput in formula:

                  Stancioiu

Tony – Galiassi – Sandberg – Panin

    Semedo – Trica – Dani – Culio

              Dubarbier – Ruiz

Schimbari: Andre Leao <> Eugen Trica (’78), Adrian Anca <> Dubarbier(’84), Manuel Jose <> Semedo (’88)

Antrenor: Ioan Andone

Gloria Bistrita a inceput in formula:

                          Ablut

Trtovac – Moldovan – Frasinescu – Ganea

Arhire – Achim – Andrei Muresan – Curtuius

                Hadzibulic – Tilinca

Schimbari: Lucian Turcu <> Iulian Arhire (’60), Adrian Nalati <> Sebastian Achim (’61), Razvan Dobre <> Andrei Muresan (’76)

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here