Liderul galeriei Rapid distruge firma de pază de la meciul cu FC U: „Stewarzii care au stat în fața galeriei Rapid au fost pregătiți de război, cu căști, bastoane, spray-uri. Deci a fost totul premeditat!”

Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu”, șeful galeriei celor de la Rapid, anunță că fanii echipei din Giulești au fost șicanați de stewarzii de la meciul cu FC U Craiova, disputat la Târgu Jiu.

Oamenii de ordine ar fi avut arme asupra lor. Liderul fanilor celor de la Rapid vrea ca vinovații să fie trași la răspundere pentru incidentele provocate.

La vestiare au existat incidente, iar Cristi Săpunaru, căpitanul formației giuleștene, a fost implicat.

Liderul galeriei Rapid distruge firma de pază de la meciul cu FC U: „Stewarzii care au stat în fața galeriei Rapid au fost pregătiți de război, cu căști, bastoane, spray-uri. Deci a fost totul premeditat!”

Ce spun oficialii de la Rapid despre incidentele de la meciul cu FC U Craiova, partidă încheiată cu victoria gazdelor, 1-0.

„Vreau și eu să știu dacă există justiție în țara asta! Am fost provocați încă dinainte de a ajunge în Târgu Jiu. Autocarul echipei a fost vandalizat. Noi ne-am văzut de treabă, am cântat și ne-am susținut echipa, dar au încercat să ne fure steagurile de brigadă care pentru orice ultra este cel mai prețios lucru! Ne-au provocat foarte tare, dar cel mai grav este altceva!

Cel care a încercat să fure steagul era un angajat al firmei de pază și protecție. Noi când ne-am apărat steagurile, stewarzii ne-au gazat. De unde au ei astfel de arme? Eu patronez în viața de zi cu zi o firmă de pază și protecție. Avem și noi contracte la evenimente sportive, dar niciodată nu ne-a fost permis să avem vreo armă de vreun fel. Spray, bastoane sau alte lucruri. Cum este permis în cazul lor așa ceva? Stewarzii care au stat în fața galeriei Rapid au fost pregătiți de război, cu căști, bastoane, spray-uri. Deci a fost totul premeditat! Știau că trebuie să fie pregătiți pentru momentul în care maimuțoiul ăla va încerca să ne fure steagurile! Noi așa interpretăm. Pentru că, repet, nu este legal ca stewarzii să fie echipați în acest mod.

Jandarmeria Română împreună cu stewarzii care vin la stadion au rolul de a apăra integritatea noastră, a oamenilor care merg la stadion. Nu ca să ne gazeze și să producă evenimente de așa fel. Pentru că toate lucrurile de aseară au plecat de la o firmă de pază! L-au susținut pe acel om al lor să facă acele rele!

Despre cazul Săpunaru mă limitez să spun că îl susținem total și vreau să transmit că pe stadionul Giulești nu ați văzut la vestiare așa ceva. Și nici suporteri agresivi amestecați printre staff-ul echipei gazdă”, a spus „Bocciu”, potrivit ProSport.

Foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...