Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Campionilor

Larsson: Victoria echipei este mai importanta decat golul meu

Desi a marcat unicul gol al meciului Manchester United – Lille 1-0, Henrik Larsson nu vrea sa fie in centrul atentiei, spunand ca victoria echipei sale este mult mai importanta decat reusita sa impotriva francezilor.

Larsson a jucat miercuri seara ultimul sau meci in tricoul lui Manchester, el urmand sa se intoarca in Suedia saptamana viitoare, deoareceimprumutul de la Helsingborg a expirat.

„Am reusit sa inscriu la primul meu meci pe Old Traford, si am marcat si la ultimul meci pe acest stadion. Cu toate acestea, cel mai important este ca Manchester s-a calificat in sferturile de finala ale Champions League”, a declarat Larsson.

„Este frumos dar important este ca echipa merge bine. Ma bucur ca am treusit sa inscriu in toate cele trei competitii. In Suedia campionatul incepe in prima saptamana a lunii aprilie, astfel ca nu am prea mult timp sa ma odihnesc”, acompletat jucatorul suedez.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: