Laporta indica planul de reconstructie a stadionului Nou camp

Ideea ambitioasa se spera sa devina realitate in timp ce Blaugrana supremo  crede ca stadionul prezent are nevoie de imbunaatiri majore pentru a fi la inaltimile clubului.

Un plan a fost stabilit cu Colegiul Arhitectilor din Catalania pentru a transforma suprafata de joc, actualul teren a fost facut acum 50 de ani cand clubul s-a mutat aici de pe Les Corts.
 „Vad stadionul ca cel mai morden si cel mai confortabil din lume”, spun-ne Laporta, care continua spunand ca va f i „un punct de referinta pentru oricine”.
Stadionul actual are o capacitate de 98.260 de locuri, clubul decidand vara trecuta ca vara trecuta sa fie scoas cateva mii de scaune pentru imbunatatiri si refacere.
dupa  jumatate de secol de viata, Nou Camp asa cum il stim noi s-a cam invechit, spune presedintele catalanilor care continua spunand „el trebuie sa se schimbe pentru ca nu vreau sa se produca niciun incident”.
„Vrem deasemenea, sa imbunatatim accesul in incinta pentru persoanele cu handicap, sa amelioram confortul si securitatea colectiva si deasemenea sa aducem noi orizonturi in ce priveste contractele publicitare”.
Costurile lucrarilor de reconstructie vor fi suportate de club.

Articolul anteriorSpecial / Allez Romania!
Articolul urmatorReguli noi pentru spectatori
Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...