Lacatus: Vreau sa invingem Dinamo si sa revenim pe podium

Tehnicianul echipei Steaua, Marius Lacatus (foto), a declarat, joi, ca isi doreste foarte mult o victorie in fata rivalei Dinamo, care ar putea propulsa echipa ros-albastra spre locurile fruntase ale clasamentului Ligii I.

“Sper ca meciul cu Dinamo sa fie un spectacol reusit. Sper sa invingem si sa ajungem pana la iarna acolo unde ne este locul, adica pe podium. Dinamo are un lot valoros, dar si noi suntem puternici. Sigur va castiga echipa care va gresi mai putin si cea care va fi mai in forma. Echipa care va reusi sa castige isi va creste increderea in propriile forte si vor urma si alte victorii. Speram sa fim noi. Cunosc foarte bine jucatorii de la Dinamo, iar Zenga pe cei de la Steaua. Eu am un colaborator care a lucrat cu Zenga, dar nu sunt multe lucruri de ascuns la acest meci”, a declarat Lacatus, citat de site-ul oficial al vicecampioanei.

Derby-ul fotbalului romanesc, Steaua – Dinamo, se va disputa sambata, incepand cu ora 20:30, pe stadionul Ghencea.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...