Lacatus: ”Nu va fi usor”; Argaseala: ”Ne vom califica”

0
106

Tehnicianul echipei Steaua, Marius Lacatus, a declarat ca principalul obiectiv al Stelei este calificarea in grupele Ligii Campionilor, cu toate ca formatia din Ghencea va da piept cu Galatasaray Istanbul, campioana Turciei.

“Pentru noi primul obiectiv este calificarea in grupe. La prima vedere sortii nu au fost la fel de blinzi ca pina acum. Sunt sigur ca echipa va avea un randament cu Galatasaray. La prima vedere nu va fi usor, au in componenta jucatori cu experienta. Avem sansa noastra si trebuie sa profitam de ea. Voi discuta si cu Hagi despre Galatasaray, pentru ca el ii cunoaste foarte bine pe jucatori iar pe unii dintre ei i-a promovat la prima echipa”, a spus Lacatus.

La randul sau, presedintele FC Steaua, Valeriu Argaseala, care a asistat la tragerea la sorti de la Nyon, a declarat ca este un avantaj pentru ros-albastrii ca joaca primul meci in deplasare.

“Galatasaray este o echipa puternica, cu experienta si jucatori cu nume. Cred ca ne avantajeaza faptul ca jucam primul meci in deplasare, pentru ca de fiecare data cand am avut returul acasa ne-am calificat. Ne vom califica in grupe”, a declarat Argaseala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here