Lacatus: Il doresc pe Elton la UTA

Antrenorul echipei UTA, Marius Lacatus, a declarat luni, la reunirea echipei, ca doreste ca Elton sa fie transferat la formatia aradeana, dar a precizat ca nu il va astepta foarte mult pe brazilian sa ia o decizie.

“Este foarte clar ca mi-l doresc la echipa, insa nu voi astepta foarte mult, pentru ca eu nu fac diferente intre jucatori, ca sa-i impart in fotbalisti si vedete”, a declarat Lacatus.

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a anuntat la data de 29 mai ca s-a inteles cu patronul formatiei UTA, Nicolae Bara, pentru transferul definitiv al mijlocasului brazilian, in schimbul sumei de 500.000 de euro. “M-am inteles cu Nicolae Bara pentru transferul lui Elton la UTA. Am batut palma pentru 500.000 de euro. Daca vrea sa accepte acest transfer, bine, daca nu, sa-i fie de bine! Am investit 1.400.000 de euro pentru a-l aduce pe Elton la Steaua si trebuia sa scot si eu ceva”, a declarat Gigi Becali la acea data.

In replica, Elton Xavier Gomes, care nu a revenit inca din Brazilia, a anuntat ca nu este dispus sa plece de la Steaua si vrea sa isi duca pana la final contractul cu ros-albastri, care expira in vara anului 2010. In aceste conditii, Becali a amenintat ca il va trimite pe brazilian sa joace la echipa a doua a clubului.

 

Stiri recente

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA, după calificarea la Euro 2024

Naţionala de fotbal a României a urcat cinci poziţii şi se află pe locul 43 în clasamentul FIFA dat...