Klinsmann prezentator TV

Ex-selectionerul Germaniei, Juergen Klinsmann, a fost angajat de un post privat de televiziune pentru a prezenta, din sezonul viitor, o emisiune de fotbal. Potrivit “Bild”, Klinsmann (42 de ani), care a revenit in California dupa incheierea Mondialului de anul trecut, la care Germania s-a clasat pe pozitia a treia, a semnat un contract pe doi ani cu postul de televiziune “Arena”, pentru care va comenta meciurile in direct si va participa la campaniile publicitare. “Am primit mai multe oferte pentru a reveni in Europa (n.r. – una din ele fiind preluarea postului ocupat in prezent de Mourinho la Chelsea) dupa Cupa Mondiala, insa Arena este primul partener care a reusit sa ma convinga sa fac acest pas.

”Munca imi va da posibilitatea de a transmite telespectatorilor experienta mea din fotbalul international”, a afirmat Klinsmann.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...