Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Klinsmann prezentator TV

Ex-selectionerul Germaniei, Juergen Klinsmann, a fost angajat de un post privat de televiziune pentru a prezenta, din sezonul viitor, o emisiune de fotbal. Potrivit „Bild”, Klinsmann (42 de ani), care a revenit in California dupa incheierea Mondialului de anul trecut, la care Germania s-a clasat pe pozitia a treia, a semnat un contract pe doi ani cu postul de televiziune „Arena”, pentru care va comenta meciurile in direct si va participa la campaniile publicitare. „Am primit mai multe oferte pentru a reveni in Europa (n.r. – una din ele fiind preluarea postului ocupat in prezent de Mourinho la Chelsea) dupa Cupa Mondiala, insa Arena este primul partener care a reusit sa ma convinga sa fac acest pas.

”Munca imi va da posibilitatea de a transmite telespectatorilor experienta mea din fotbalul international”, a afirmat Klinsmann.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: