Te asteptam si pe retelel sociale

Auto

Kevin Harvick a castigat Daytona 500

Una din cele mai spectaculoase curse auto, Daytona 500, a fost câştigată în acest an de Kevin Harvick (in imagine) la mustaţă în faţa lui Mark Martin, ambii concurând pe maşini Chevrolet.

Veteranul Mark Martin, 48 de ani, a luat startul pentru a 23-a şi foarte probabil ultima oară la Dayton 500 dar nu a reuşit să se impună nici de această dată deşi a fost foarte aproape.

Oficialii Nascar au avut nevoie de mai multe momente pentru a-i oferi în final victoria lui Harvick iar Martin a avut puterea să recunoască faptul că înainte de retragere nu a cerut o victorie la Daytona 500 ci doar o nouă şansă însă a avut victoria în mână şi a pierdut-o printre degete.

Finalul de infarct dintre Harvick şi Martin a relansa sporturile auto din SUA după ce un scandal monstru a lovit The Great American Race, cinci echipe fiind penalizate pentru nerespectarea regulilor, dublul campion Michael Waltrip punând Toyota într-o situaţie dificilă la debutul în Nextel Cup când a depăşit limita de combustibil admisă.

Martin conducea de 26 de tururi Daytona 500 când un accident în care au fost implicate cinci maşini a dus la întreruperea cursei pentru aproape 12 minute.

Apoi, cu două tururi înainte de final, Martin era din nou lider şi se duela de la distanţă cu Kyle Busch care însă a fost implicat şi el într-un accident moment în care din urmă a accelerat decisiv Kevin Harvick şi l-a depăşit la limită de Martin.

Podiumul a fost completat de Jeff Burton, colegul de echipă al lui Kevin Harvick iar pe locurile patru şi cinci au sosit Mike Wallace şi debutantul David Ragan, nimeni altul decât înlocuitorul lui Mark Martin de la Roush Racing, o cursă ce are loc pe zăpadă.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: