Karamian: Mi-am facut deja prieteni in echipa

0
138

Artavazd Karamyan, noul jucator al Politehnicii Ttimisoara, a marturisit ca a fost excelent primit de noii sai colegi alb-violeti, scrie siteul oficial al timisiorenilor.

La revenirea din cantonamentul de la Slanic Moldova, el s-a confesat: “Am fost foarte bine primit de baieti. M-am obisnuit cu ei, mi-am facut multi prieteni, la fel ca si cum era la Rapid”.

Internationalul armean si-a exprimat speranta ca in curand si fratele sau va veni la Timisoara: “Inca se asteapta raspunsul celor de la Ceahlaul. Cred ca zilele acestea se va rezolva si aceasta problema”.

In privinta postului pe care-l va ocupa in echipa, Karamyan a declarat: “Eu tot timpul am jucat mijlocas stanga si cred ca aceasta cea mai buna pozitie in teren pentru mine. Pot juca fundas stanga doar daca sistemul este 3-4-3”.

Cel care poarta numarul 77 la FCU Poli a comentat si primele meciuri din aceasta primavara: “Cel mai important este sa trecem cu bine peste primele jocuri din campionat, cele cu Rapid si Dinamo. Daca scoatem rezultate bune, avem sanse mari sa ne calificam in Cupa UEFA”.

Karamyan a spus ca si-a pastrat relatiile de prieteni cu mai multi jucatori de la Rapid, dar ca acum cel mai important lucru pentru el este FCU Poli: “Acum, Timisoara este echipa mea si fac tot ce pot pentru aceasta formatie”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here