Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Kanoute, in atentia lui Juventus

Clubul italian Juventus Torino, care evoluează în Serie B, vrea să facă mai multe achiziţii pentru următorul sezon, pe care îl va juca în Serie A, iar unul dintre fotbaliştii pe care intenţionează să-i cumpere este Frederic Kanoute, de la FC Sevilla, conform Calciomercato.

Presa italină îl consideră pe Kanoute, care evoluează la FC Sevilla, adversara Stelei din Cupa UEFA, unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din lume în acest moment, iar oficialii lui Juventus îl consideră atacantul ideal pentru următorul sezon din Serie A. Un impresar italian l-a urmărit pe Kanoute la meciul din etapa trecută din Primera Division, în victoria cu 3-1 cu Atletico Madrid, în care atacantul a marcat două goluri.

Kanoute a declarat, marţi, că peste câteva zile va avea o întâlnire cu preşedintele clubului şi cu directorul lui Sevilla, pentru a discuta o eventuală prelungire a actualului contract.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: