Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Kaka nu vrea sa plece la Real Madrid

Brazilianul Kaka (foto) îşi linişteşte suporterii milanezi agitaţi de zvonul privind evantuala sa plecare: „sunt mulţumit că sunt la AC Milan dincolo de ceea ce se întâmplă la Real Madrid”, a spus Kaka.

„Desigur că mă gândesc, aşa că mă gândesc şi la cine a plecat şi poate că nu s-a afirmat, cum ar fi Shevchenko, care cred că oricum poate încă să facă istorie la Chelsea. Se spune că în fotbalul de azi nu mai există simboluri, însă eu sper să devin”, a declarat Kaka.

Brazilianul speră într-un an 2007 mai bun, comparativ cu finele anului trecut: „în acest an am început nu foarte bine, cu o durere la picior, apoi am făcut primele zile de muncă specifică pentru piciorul drept şi acum sunt mai bine”, a explicat Kaka, adăugând că speră ca primul său gol să vină cât mai curând.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: