Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano) s-a clasat pe prima poziție în două categorii ale EGR Operator Awards 2021

Operatorul Kaizen Gaming, prezent în România prin brandul BETANO, a fost recunoscut în cadrul Galei EGR Operator Awards 2021 din Londra drept cel mai bun Operator de Pariuri pe Fotbal și deținător al celui mai bun Customer Support. Cele două categorii au o importanță ridicată pentru orice furnizor de divertisment online, premiile EGR Operator Awards fiind considerate „Oscarurile industriei eGaming”.

Membrii juriului au apreciat și punctat oferta generoasă a Kaizen Gaming, care acoperă cel mai mare număr de piețe de fotbal din întreaga lume, precum și extra ofertele localizate. Acestea asigură cea mai bună experiență de joc clienților din șapte țări și sunt furnizate de grup prin intermediul brandurilor BETANO și Stoiximan.

Cea de-a doua distincție primită de Kaizen Gaming recunoaște meritele echipei interne de suport clienți, disponibilă 24/7, și accesibilă prin numeroase canale de comunicare. Pregătirea  echipei a dus la soluționarea imediată a 95% din solicitări, o performanță deosebită, indiferent de domeniu. Susținut de proceduri inovatoare și optimizarea permanentă a operațiunilor, suportul acordat de Kaizen Gaming clienților a depășit concurența pe mai multe paliere: calitate, rapiditate și eficiență.

„Cele două premii prestigioase reflectă pasiunea și angajamentul întregii noastre echipe. Suntem foarte mândri să ne numărăm printre cei mai buni din industrie și vom continua să inovăm, să adoptăm cele mai noi tehnologii și să răspundem rapid provocărilor, pentru a furniza constant divertisment online de cea mai bună calitate”, a declarat George Daskalakis, fondator și CEO, Kaizen Gaming.

Pe lângă cele două premii câștigate, Kaizen Gaming s-a numărat și printre finaliștii a opt categorii EGR Operator Awards 2021, inclusiv categoria Cea mai bună Platformă Mobilă (Mobile Operator of the Year), recunoaștere pe care compania a primit-o în 2019.

 

 

Stiri recente

Ana Bogdan a câştigat turneul WTA Parma Ladies Open

Ana Bogdan a câștigat turneul WTA 125 Parma Ladies Open, după ce a învins-o în finală pe slovaca Anna...