K1 World Grand Prix Bucureşti, pe 21 mai la Romexpo

Evenimentul ce va fi organizat la Bucuresti in pavilionul central Romexpo este unul dintre cele 4 Grand Prix-uri de K1 la nivel mondial ce genereaza cate un castigator pentru gala Final Elimination de la Seul.

Grand Prix-ul Mondial din 21 mai de la Bucuresti este asteptat sa atraga peste 3000 de turisti. Biletele in zona fanilor costa 15, 30 si 50 de euro. Pentru o masa VIP de 6 persoane preturile sunt de 1500, 2000 si 3000 de euro in functie de distanta fata de ring.

Gala este configurata sub forma unui turneu de 8 grei calificati in alte gale eliminatorii din lume care vor lupta in sistem piramidal pana va rezulta un singur castigator al marelui premiu.

Rezervă acum un bilet pentru K1 World Grand Prix Bucureşti (21 mai 2010, Romexpo)

Pe langa piramida de opt programul va include co-main eventurile sub forma unor superfighturi cu nume de rezonanta din circuit care vor da piept cu eroii autohtoni nerabdatori de afirmare in cel mai cunoscut show de sporturi de contact din lume.

Pentru gala din luna mai de la Bucuresti, pe langa sportivii din Local Kombat ca Ionut Iftimoaie, Catalin Morosanu, Catalin Zmarandescu, Alexandru Lungu sau Raul Catinas, vor participa superstarurile Ray Sefo, Ruslan Karaev, Alexey Ignashov, Carter Williams, Zabit Samedov, Valentijn Overeem si alti sportivi calificati.

Super-fight-urile programate pentru gala:

Ray Sefo vs Ionut Iftimoaie

Ruslan Karaev vs Catalin Morosanu

Valentijn Overeem vs Catalin Zmarandescu

Rezervă acum un bilet pentru K1 World Grand Prix Bucureşti (21 mai 2010, Romexpo)

Articolul anteriorEDITORIAL VLAD ROŞCA/ Revolta
Articolul urmatorSpania si penaltiurile
Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...