K1: Borna 25

0
136

Iniţiat în 2003, fenomenul Local Kombat a ajuns la o cifră rotundă. Astfel, pe 2 martie, la Sibiu, va avea loc gala cu numărul 25, un eveniment care se doreşte a fi o avanpremieră a Grand-Prix-ului K1 din luna aprilie. Capul de afiş al galei de la Sibiu este partida dintre Ciprian Sora şi Peter Vondrachek. Cehul are mai multe meciuri la activ în circuitul K1, unde a dat piept cu nume mari precum Semmy Schilt sau Alexey Ignashov. Programul mai cuprinde şi alte dueluri interesante: Florin Vintilă vs Adrian Buda, Ionuţ “Pitbull” Atodiresei vs Edy Fatima, dar şi confruntarea feminină dintre Corina Cîrlescu şi exotica Eunice Miranda. Cele 3.000 de bilete disponibile au fost deja puse în vînzare de vineri şi costă 20 lei (normal) sau 100 lei la sectorul VIP.

Reporter: Se anunţă un duel încins cu Vondrachek. Este un meci decisiv pentru viitorul carierei tale?
Ciprian Sora: Este unul foarte important, deoarece, în România, dacă pierzi un meci se face un adevărat capăt de ţară din acest lucru.

Reporter: Este cehul un adversar redutabil?
Sora: Are multă experienţă, beneficiază de o gamă largă de lovituri, se deplasează bine în ring, deci aş putea afirma că este destul de periculos.

Reporter: Ar fi un dezastru o înfrîngere?
Sora: Eu fac sport, nu mă lupt ca alţii doar pentru imagine. Este normal să ştii să accepţi şi un eventual eşec, deşi nu cred că va fi cazul.

Reporter: Iftimoaie s-ar putea retrage în curînd şi nu te-ai bătut încă cu el…
Sora: Din partea mea poate să stea liniştit să se ocupe de actorie, este problema lui dacă mă evită.

Reporter: Gala din aprilie este ultima ta şansă să ajungi în circuitul K1?
Sora: Niciodată nu e prea tîrziu. Eduard Irimia a promis că îmi va organiza un meci în Japonia dacă doresc, dar nu asta este important. Sînt mai multe avantaje dacă ne batem în România, avem publicul de partea noastră şi aici avem deja un nume.

Continurarea in numarul 54 al Sport Magazin powered by kicker

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here