Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Juriul internațional de sport a selectat cei mai buni jurnaliști ai Biroului de știri pentru copii al Programului ”Fotbal pentru Prietenie”

Comitetul de organizare al Biroului de știri al programului social internațional pentru copii ”Fotbal pentru Prietenie” a numit 11 cei mai buni tineri jurnaliști din 11 orașe unde au avut loc meciurile Campionatului European de fotbal 2020. Toți vor participa la UEFA EURO 2020 Goals Awards, care anul acesta a revenit lui Patrick Schick. Premiul unic pentru cel mai bun obiectiv al turneului a fost stabilit de Gazprom în cadrul cooperării cu UEFA.

Câștigătorii au fost tinerii jurnaliști care au primit cele mai mari ratinguri în țara lor în timpul participării la program. Aceasta a inclus participarea la cursuri la «Școala celor nouă valori» și lucrul la biroul de știri în timpul UEFA EURO 2020, în perioada 11 iunie – 11 iulie. Fiecare dintre cei 145 de participanți la program au participat un meci în țara lor, 6 clase la școală, a pregătit un raport despre meci, a dat o prognoză despre cel mai frumos gol al turneului și a împărtășit viața lor hacks de jurnalism mobil.

Cei mai buni jurnaliști de la biroul de știri ”Fotbal pentru Prietenie” de la UEFA EURO 2020 sunt: Nijat Tagizade (Baku), Nitia Handelwal (Copenhaga), Jackson Gilligan (Londra), Christina Bastron (München), Theo Ronaseki (Budapesta), Marko D ‘Achille(Roma), Lola Flor (Amsterdam), Luca Lie (București), Denis Gantsev(St. Petersburg), Ivan Artamonovs (Glasgow), și Amador Lopez Blesa (Sevilla).

Despre program

Programul social internațional pentru copii ”Fotbal pentru Prietenie” a fost înființat de SAP „Gazprom” în 2013 cu scopul de a insufla valorile universale tinerei generații prin fotbal.

În nouă sezoane, ”Fotbal pentru Prietenie” a reunit peste 16.000 de participanți în 211 de țări și regiuni ale lumii și a primit peste 60 de premii în responsabilitate socială, sport și comunicare, inclusiv trei recorduri Guinness World ™ pentru cea mai multinațională pregătire de fotbal din istorie, cel mai masiv eveniment de fotbal online și pentru cel mai mare număr de vizitatori de stadioane virtuale din lume.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: