Juniori: A revenit “Luceafărul”

Şcoala particulară “Pro Luceafărul” apare scriptic în anul 1999, luna septembrie. De atunci, Marcel Pigulea, După cum îi place să spună, se ocupă de “Depistarea, selecţionarea si instruirea copiilor care să ajungă fotbalisti profesionisti”.

Sabotat de programa şcolară
“Pro Luceafărul” are în acest moment un număr de aproximativ 140 de viitoare speranţe. Grupele de copii sînt înscrise în cadrul campionatului municipal de fotbal sub egida asociaţiei municipale de Fotbal. Una dintre problemele cu care se confruntă clubul fostului selecţioner al echipei Algeriei Marcel Pigulea este programa şcolară. aceasta este făcută în aşa fel încît doar la sfîrşit de săptămînă sau la meciuri lotul să poată fi complet.

Deja performeri
“Pro Luceafărul” are în palmares un titlu de campioană naţională la doar patru ani de la înfiinţare. alte două titluri de campioană municipală şi două locuri 4 la turneul de minifotbal naţional au răspîndit şi au propagat numele acestui club particular şi în rîndul unor persoane celebre, care şi-au adus copiii la “pro Luceafărul”.

Condiţiile normale
Baza dispune de un teren de zgură pe care se desfăşoară meciurile oficiale, cît şi două terenuri sintetice, dintre care unul dotat cu instalaţie de nocturnă. apă caldă permanent, căldură, precum şi un binevenit ceai oferit după antrenament pe timp friguros sînt lucruri cît se poate de normale. “De fapt, cred că sîntem singura şcoală de fotbal particulară din ţară care dispune de două terenuri sintetice”, precizează marcel pigulea. Cele mai mici grupe de copii se antrenează în perioada 15 octombrie-5 martie în sala din cadrul complexului sportiv “Lia manoliu”, situată în spatele hotelului sport. Cinci antrenori calificaţi supraveghează îndeaproape progresele micilor fotbalişti.

Continuarea in SportMagazin powered by Kicker de luni 2 aprilie 2007

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...