”Jucătorii care au făcut ceva pentru Rapid au fost îndepărtaţi prea uşor”

Fundaşul echipei Rapid, Marius Constantin, a declarat, miercuri, că oficialii echipei din Grant au renunţat prea uşor la Mugurel Buga şi Emil Dică, care, în opinia sa, au făcut multe lucruri bune pentru giuleşteni.

Nu ştiu dacă portughezii care au venit sunt mai profesionişti sau nu, asta rămâne de văzut. Noi am încercat oarecum să copiem modelul CFR Cluj, dar, după părearea mea, unii jucători care au făcut ceva pentru Rapid, mă refer aici la Buga şi Emil Dică, au fost înlăturaţi prea uşor. Nu ştiu dacă meritau acest tratament, a declarat Marius Constantin.

Mugurel Buga şi Emil Dică au fost puşi pe lista de transferuri de către conducerea Rapidului.

O să mă aştepte şi pe mine acelaşi tratament

Marius Constantin a vorbit şi despre situaţia lui Dani Coman, despre care spune că are şanse să rămână la Rapid: De unde ştiţi că Dani Coman nu va mai apăra la noi? El se antrenează cu Rapid, deci sunt şanse să rămână. Sezonul viitor o să intru şi eu în ultimul an de contract, cred că o să mă aştepte şi pe mine acelaşi tratament şi o să apară o grămadă de speculaţii.

Fundaşul Rapidului a mai precizat că speră ca echipa sa să repete în campionat meciurile bune din amicale şi a refuzat să comenteze afirmaţiile preşedintelul Stelei, Valeriu Argăseală, cel care a declarat că Rapid, CFR Cluj şi Poli Timişoara au adus mulţi jucători, dar că valoarea lor lasă de dorit. Constantin a adăugat că speră ca Rapidul să aibă un parcurs cât mai lung în cupele europene.

Rapid va juca în prima etapă a sezonului 2008/2009 al Ligii I, pe teren propriu, împotriva Gloriei Bistriţa, sâmbătă, de la ora 21:15, iar meciul va fi transmis de GSPTV.

Sursa: NewsIn

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...