Juande Ramos: Sunt bine, atat cat pot sa fiu

La putin timp dupa ce a fost externat din spital, antrenorul Sevillei, Juande Ramos, a declarat ca nu isi mai aminteste nimic din ce s-a intamplat dupa pauza meciului cu betis Sevilla.

“Sunt bine, atât cât pot să fiu. Testele medicale au fost bune. Totuşi, pot spune că nu-mi amintesc nimic din ceea ce s-a întâmplat după pauză. Doar imaginile pe care le-am văzut în această dimineaţă sunt cele pe care mă bazez. Sticla m-a lovit în partea din spate a capului. După ce mi-am revenit la stadion, am dorit să merg în vestiar pentru a-i linişti pe jucători. Cine seamănă vânt culege furtună. Profesioniştii şi conducătorii sunt cei care s-au purtat cel mai urât şi trebuie să fim atenţi, pentru că vorbele noastre pot influenţa mult comportamentul celor care nu au nevoie de multe motive pentru a comite astfel de acte. în aceste zile s-au alimentat mult violenţa şi agresivitatea, s-a aruncat cu gaz acolo unde trebuia să fie doar apă, şi într-un anume fel i-am provocat pe cei violenţi”, a spus Juande Ramos.

 

Stiri recente

Acțiunea “Mingi pentru suporteri” Alexandrion Group, la FC Hermannstadt – Politehnica Iaşi

Acțiunea "Mingi pentru suporteri" cu ajutorul jucatorilor care au oferit mingi cu logo-ul Alexandrion Group celor din tribune a...