Juande Ramos: „Cine se califica va juca finala Cupei UEFA”

Antrenorul Juande Ramos, tehnicianul lui FC Sevilla şi unul dintre cei mai buni din lume în 2006, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Stelei înaintea meciului direct din Cupa UEFA.

Omul care a condus pe FC Sevilla spre câştigarea Cupei UEFA şi a Supercupei UEFA, a ţinut să constate că Steaua Bucureşti este o echipă valoroasă, venită din grupele Ligii Campionilor, şi care poate pune foarte multe probleme în drumul deţinătoarei Cupei UEFA spre o nouă finală.

Ramos a precizat că FC Sevilla – Steaua ar fi putut fi fără probleme o finală a Cupei UEFA şi că cine se va califica mai departe din această dispută va ajunge să joace cu trofeul pe masă.

Antrenorul spaniol a mai afirmat că Sevilla, ca deţinătoare a trofeului, este obligată să ajungă cât mai departe în competiţia din actualul sezon şi este conştient că echipa sa trebuie să se întrebuinţeze serios pentru a trece de Steaua, confirmând că soarta calificării va fi decisă în 180 de minute.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...