JOSE PESEIRO este noul antrenor al RAPIDULUI – Vezi cartea de vizita a portughezului

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că tehnicianul portughez Jose Peseiro va fi antrenorul formaţiei giuleştene în următoarele două sezoane.

Jose Peseiro va fi antrenorul Rapidului. Marţi vine la Bucureşti. Ne-am înţeles deja în toate privinţele, am primit şi confirmarea dânsului prin fax. Mâine va avea loc o conferinţă de presă în care va fi prezentat oficial. Peseiro va semna un contract pe doi ani cu Rapid. După tot ce s-a întâmplat, cred că am făcut cea mai bună alegere„, a afirmat Taher.

Jose Peseiro, născut la 4 aprilie 1960, a debutat ca antrenor la Uniao de Santarem, în 1992. Cele mai cunoscute formaţii pe care le-a pregătit sunt Nacional Madeira (1999-2003), Sporting Lisabona (2004-2005) şi Panathinaikos Atena (2007-2008). De asemenea, Peseiro a fost secundul lui Carlos Queiroz la Real Madrid, în sezonul 2003/2004, iar în stagiunea 2006/2007 a antrenat formaţia Al Hilal, din Arabia Saudită.

Jose Peseiro s-a aflat ultima oară în România la începutul săptămânii trecute când a participat la evenimentul Seara Campionilor, ca antrenor al echipei Stelelor Lumii la meciul caritabil cu Stelele României.