Jonathan McKain nu ar refuza pe Dinamo

Fundasul australian al lui Poli Timisoara, Jonathan McKain a declarat ca nu poseda nici o informatie legat de un posibil transfer al sau la Dinamo, dar ca nu ar refuza din start o eventuala propunere al gruparii din Stefan cel Mare.

“Am auzit ca Dinamo este interesata de mine, dar eu nu stiu nimic de asa ceva, si nu pot comenta. Impresarul meu nu stie nici el nimic de vreo oferta, asa ca nu pot sa vorbesc de ceva ce nu exista. Daca va fi o oferta insa, ma voi gandi serios. Sa vedem ce va spune si conducerea de la Poli si daca va fi bine si pentru mine si pentru club, de ce nu? Ar fi o posibilitate sa joc in Liga Campionilor,dar acum eu am contract cu Poli. Impresarul meu, Marcel Popescu, nu ştie nimic de oferta de la Dinamo, iar din moment ce domnul Iancu a spus că sunt netransferabil, atunci acesta este un subiect închis”, a declarat, marti, australianul.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...