Iuliu Muresan: “Nu suntem favoriti in meciul cu FC Brasov”

Presedintele formatiei CFR Cluj, Iuliu Muresan (in imagine), a declarat, marti, ca formatia antrenata de Ioan Andone nu este favorita in meciul din Cupa Romaniei-Timisoreana cu FC Brasov, de joi.

“Nu suntem favoriti in meciul cu FC Brasov. Sunt o echipa buna si se vor mobiliza foarte bine. Sper ca jucatorii nostri sa fie concentrati, pentru ca nu ar fi bine sa pierdem cu Brasovul”, a declarat Iuliu Muresan pentru Radio Sport Total FM.

Oficialul clujean a mentionat ca formatia din Gruia nu are inca un avans suficient de consistent pentru a se considera campioana.

“Nu suntem campioni, diferenta de puncte nu este inca suficienta. Putem spune asta daca se mentine diferenta de acum, sau daca mai creste peste sapte-opt etape. Cred ca avem o echipa buna si putem sa facem eventul”, a mai spus Muresan.

Meciul CFR 1907 Cluj – FC Brasov, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, se va disputa joi seara, de la ora 20:30, pe stadionul “Dinamo” din Bucuresti.

Stiri recente

Flacăra Olimpică a fost aprinsă la sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice

https://youtu.be/773Ad2IQgjE Flacăra Olimpică a fost aprinsă la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa...