Iulian Miu va evolua la UTA Arad

Fostul stelist Iulian Miu si-a reziliat contractul cu turcii de la Bursaspor si a ajuns la o intelegere cu echipa antrenata de Marius Lacatus, UTA Arad.

Miu, in varsta de 30 de ani, a mai fost in discutii cu oficialii ‘Batranei Doamne’ si acum un an de zile, fara ca atunci cele doua parti sa ajunga la un consens.

Acum insa, el si-a reziliat contractul cu echipa turca Bursaspor, la care a evoluat in ultimele sezoane si, la fel ca Bogdan Mara, doreste sa isi relanseze cariera in campionatul intern. Iar antrenorul Marius Lacatus, cu care se cunoaste de pe vremea cand erau coechipieri la Steaua, a decis, impreuna cu oficialii clubului aradean, sa ii ofere aceasta sansa.

Fundas central de picior stang, Iulian Miu si-a inceput cariera de fotbalist profesionist la Progresul Bucuresti, de unde a fost transferat la Foresta Falticeni, club unde nu a ramas foarte mult timp, fiind cumparat de Steaua Bucuresti, echipa pentru care a evoluat timp de sapte sezoane. A urmat apoi echipa turca de prima liga Bursaspor, cu care si-a reziliat acum contractul, pentru a se inregimenta sub comanda lui Marius Lacatus.

                                                              

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...