Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Italienii vor să revoluţioneze Serie A

Dupa scandalul meciurilor trucate din vara lui 2006 când Juventus Torino a fost practic oaia neagră a fotbalului italian, Serie A a pierdut teren în faţa altor campionate ale Europei precum Premier League sau Primera Division.

Diferenţa dintre echipele italiene şi cele din Spania şi Anglia s-a văzut mai ales în cupele europene, acolo unde echipele engleze şi-au câştigat grupele, formaţiile din Spania trăiesc şi ele pe picior mare iar italienele gâfâie din greu.

Dacă în Cupa UEFA participantele din Serie A au fost deja eliminate încă din faza 16-imilor de finală, în Liga Campionilor, AC Milan nu se regăseşte, Inter, echipa care zburdă în Serie A, a reuşit doar un 2-2 acasă cu Valencia iar AS Roma are mari probleme cu francezii de la Olympique Lyon.

Astfel, AC Milan, Inter şi Juventus pregătesc câteva transferuri importante pentru vară care să le readucă în prim planul Europei.

AC Milan, prin vocea patronului Silvio Berlusconi, a anunţat deja strategia pentru sezonul viitor. Milanezii vor să-i aducă pe portarul Gianluigi Buffon şi brazilianul Ronaldinho însă este gata să-l cedeze pe Gilardino la Juventus, în schimbul lui Buffon, şi pe Kaka la Barcelona, în schimbul lui Ronaldinho.

Internazionale Milano i-a prelungit contractul antrenorului Roberto Mancini cu încă trei ani şi pregăteşte două achiziţii ofensive, francezul Thierry Henry, de la Arsenal, şi spaniolul David Villa, de la Valencia. Inter l-ar vrea şi pe Buffon iar în ceea ce-l priveşte pe Villa, Valencia a anunţat deja că cine îl vrea trebuie să plătească clauza de reziliere, nu mai puţin de 126 milioane euro.

Nu în ultimul rând, cu un pas şi jumătate în Serie A după victoria de luni, 1-0 la Modena, Juventus l-ar putea primi pe Gilardino în locul lui Buffon însă antrenorul Didier Deschamps l-a pus în capul listei de achiziţii pe mijlocaşul francez Ludovic Giuly de la FC Barcelona, un alt jucător de cinci stele care ar putea ajunge în Italia în vară.
 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: