Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

ITALIA – SERIE A/ Vezi care este echipa sezonului

Cortina s-a tras peste Serie A, moment ideal să aruncăm o privire pentru a vedea cine au fost cei mai buni jucători ai sezonului 2008-2009

Portar: Julio Cesar (Inter Milano)
Şi-a adus o contribuţie decisivă la cel de-al patrulea scudetto consecutiv al „nerazzurrilor”. A avut cea mai mică medie de goluri încasate şi cele mai multe partide fără gol primit.

Fundaş: Maicon (Inter Milano)
Al doilea brazilian din apărarea echipei campionatului, alături de Julio Cesar. Maicon a excelat şi în defensivă, şi în atac.

Fundaş: Giorgio Chiellini (Juventus)
A continuat un Euro 2008 foarte bun cu un sezon în care a fost inima apărării „Bătrânei Doamne”. Când el a lipsit, Juve a scârţâit.

Fundaş: Simon Kjaer (Palermo)
Danezul de 20 de ani a debutat la Palermo în octombrie. Peste alte două etape a marcat primul gol în Serie A şi şi-a cimentat locul în primul 11.

Fundaş: Domenico Criscito (Genoa)
Jucătorul de 22 de ani împrumutat de la Juventus s-a remarcat prin incursiunile sale pe bandă, reuşind trei goluri şi trei pase decisive.

Mijlocaş: Esteban Cambiasso (Inter Milano)
Deşi nu este atât de lăudat ca Ibrahimovici sau Balotelli, cheliosul argentinian a fost una dintre piesele de bază în trupa lui Mourinho.

Mijlocaş: Thiago Motta (Genoa)
A jucat pe ambele faze în linia mediană a „Grifonului”, apărându-se la nevoie dar şi atacând, dovadă cele şase goluri reuşite. Împreună cu Milito, a fost transferat de Inter.

Mijlocaş: Felipe Melo (Fiorentina)
Debutant în Serie A, brazilianul a devenit vedetă în numai un an. În sezonul abia încheiat a bifat şi prima selecţie în „Selecao”.

Atacant: Mauro Zarate (Lazio)
Argentinianul de 22 de ani a reuşit o „doppietta” la primul meci în tricoul lazial. A terminat campania cu 13 goluri dar şi cu un trofeu în buzunar: Coppa Italia.

Atacant: Zlatan Ibrahimovici (Inter Milano)
Cel puţin jumătate din scudetto-ul lui Inter îi aparţine suedezului. A dat 25 de goluri şi 7 pase de gol în 35 de meciuri. Golgheter al Italiei.

Atacant: Diego Milito (Genoa)
A terminat la numai un gol în spatele lui Ibrahimovici în clasamentul celor mai buni marcatori. 24 de „boabe” care i-au adus un transfer la Inter.

Antrenor: Gian Piero Gasperini (Genoa)
A reuşit un sezon de excepţie pe banca „Grifonului”, în urma căruia Genoa a terminat pe patru, cu 68 de puncte, la egalitate cu Fiorentina. Doar rezultatele directe au făcut diferenţa între Liga Campionilor şi Europa League, însă oricum, performanţa lui Gasperini & Co. rămâne istorică.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: