Italia / AC Milan a dispus greu de Sampdoria

în ultimul meci din etapa de Serie A, AC Milan a învins cu 1-0 pe Sampdoria Genova şi a urcat pe locul şase, la doar patru puncte de o nouă calificare în Liga Campionilor.

Sampdoria a avut prima ocazie a meciului, bară Palombo în minutul 7, iar Milan a rămas în 10 din minutul 10, eliminat Oddo pentru fault în postura de ultim apărător, dar gazdele şi-au revenit treptat şi, imediat după eliminarea lui Olivera de la Sampdoria, din minutul 32, elevii lui Carlo Ancelotti au început să pună stăpânire pe joc.

Cu Ronaldo şi Kaka în prim plan, şi Filippo Inzaghi reintrat după o lungă absenţă, Milan a avut totuşi nevoie de inspiraţia rezervei de lux Massimo Ambrosini care a adus o nouă victorie lui Milan cu o lovitură de cap bine plasată în ultimul minut de joc.

Milan – Sampdoria a fost 1-0 şi dacă gazdele se apropie de zona de sus a clasamentului, Sampdoria a ajuns pe locul 11 dar este în continuare la numai şapte puncte de Liga Campionilor şi la cinci puncte de Cupa UEFA.

Internazionale Milano continuă să conducă fără drept de apel ostilităţile din Serie A, 66 de puncte din 72 posibile, 21 de victorii şi trei egaluri, cu 14 puncte mai mult decât AS Roma, şi 22 decât Palermo.

Dacă Roma lui Cristi Chivu este pe locul doi, Fiorentina lui Adrian Mutu este pe locul şapte, la şase puncte de Liga Campionilor, Siena lui Paul Codrea este pe locul 13, la 10 puncte de Cupa UEFA şi la numai cinci puncte de retrogradare iar Ascoli lui Vali Năstase este în continuare pe ultimul loc, la opt de salvarea de la retrogradare.
 

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...