Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Irina Begu s-a calificat în optimile de finală ale Gippsland Trophy

Irina Begu, locul 79 WTA, s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy, după ce a învins-o, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-4, pe sportiva Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 90 WTA,

Begu s-a impus după un meci de două ore şi 35 de minute.

În primul set, cele două jucătoare şi-au fructificat serviciul doar de trei ori. Sasnovici a făcut-o de două ori, la scorurile de 3-3 şi 5-5, iar Begu, la 3-4, astfel că sportiva din Belarus s-a impus cu 7-5.

În setul secund, desfăşurat după un scenariu diametral opus, jucătoarea română a obţinut break-ul în primul game şi şi-a făcut apoi serviciul până la 6-4.

În decisiv, Sasnovici a condus cu 3-1, Begu a egalat şi a mai câştigat o dată pe serviciul rivalei, la 4-4, şi ulterior s-a impus după un alt 6-4.

Irina Begu va juca în manşa următoare cu britanica Johanna Konta, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 5.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 5.500 de doalri şi cu 55 de puncte WTA.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: