Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Ionut Popa: „Steaua a jucat slab. Unde a fost blatul?”

Tehnicianul Politehnicii Iasi, Ionut Popa (foto), a declarat dupa victoria surpinzatoare cu Steaua, de duminica seara, ca elevii sai au castigat un meci cu o echipa care a evoluat slab.

„Sunt bucuros ca am castigat un meci cu o echipa care astazi a jucat slab. Un meci care toata saptamana a fost suspectat de blat. Presupun ca si dupa acest rezultat putem vorbi despre blat, nu? A fost o gluma de meci, asa cum a spus domnul Muresan. Imi pare rau s-o spun, pentru ca este ardelean, ca si mine, insa m-a jignit profund. Nu avem nevoie de prima de la CFR, pentru ca avem prima promisa de Consiliul de Administratie de la Poli Iasi”, a declarat Ionut Popa pentru Kanal D.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: