Ionut Popa: “Plec daca nu se rezolva problemele financiare”

0
115

Tehnicianul Ionuţ Popa a declarat, miercuri, că va continua ca antrenor al formaţiei Poli Iaşi şi în retur doar în cazul în care se vor rezolva problemele financiare ale clubului.

“Dacă nu se rezolvă problema financiară, nu mai vin la Poli Iaşi! Sper ca după şedinţa Consiliului de Administraţie, care ar trebui să aibă loc în această săptămână, să se rezolve problema banilor şi să ne apucăm de treabă. Vreau să se achite toate datoriile şi să se asigure 700.000 de euro pentru a putea începe pregătirile. Dacă nu, asta e, stau pe tuşă până la finalul campionatului”, a spus Popa.

“M-am săturat să tot lucrez cu oameni nemulţumiţi. Ce vină am eu?! De ce să-mi distrug eu sănătatea? Eu am spus de atâtea ori că se va intra în criză, dar nimeni nu m-a băgat în seamă”, a mai adăugat tehnicianul.

Preşedintele clubului ieşean, Sorin Boca, a afirmat că nu a luat în calcul o altă variantă pentru postul de antrenor, sperând că problemele se vor rezolva: “Am discutat cu domnul Popa şi mi-a spus că sunt şanse mici să mai continue. Ştiu care sunt doleanţele sale, dar nu pot să-i promit nimic până când nu are loc şedinţa Consiliului de Administraţie”

“Deocamdată, nu am căutat o altă variantă pentru postul de antrenor, pentru că domnul Popa mai are contract cu noi un an şi jumătate. Eu continui să fiu optimist şi să cred că toate problemele se vor rezolva în cel mai scurt timp”, a mai precizat Boca. Sursa: Mediafax.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here