Ionut Popa: Nu meritam sa pierdem

Antrenorul lui Poli Iasi, Ionut Popa, considera ca echipa sa nu merita sa piarda meciul cu Pandurii.

“Sigur ca ma apasa acum nervozitatea specifica oricarui antrenor care pierde în ultimul minut de joc. I-am reprosat arbitrului la faza respectiva si îi reprosez si acum ca daca ar fi dat lovitura libera de unde trebuia sa se execute adica la o jumate de metru de tusa nu se mai dadea golul si nu se întâmpla acest lucru. El a pus-o pe 16 metri si efectiv a darâmat totul. Este o greseala de arbitraj pe care noi, antrenorii, o suportam si pierdem un joc cum am pierdut azi. Dar nu dau eu vina pe arbitru pentru ca în rest a arbitrat bine si chiar foarte bine. Este prima înfrângere a Iasului în fata Pandurilor si este nemeritata, cinstit vorbind, pentru ca am avut momente bune, în care puteam sa înscriem, dar Guso a scos niste mingi imposibil de scos”
, a spus Popa.

“îmi pare rau ca nu am reusit în prima repriza sa decidem jocul pentru ca echipa gazda nu prea a avut ocazii. Poate ca n-au reusit sa revina dupa euforia succesului din cupa. S-au lasat pe alocuri chiar dominati iar pentru mine Guso a fost chiar un erou pentru ca a scos câteva suturi extraordinare, unul al lui Silvasan si suturile lui Bâlba. Cred ca meritam cel putin un egal dupa aspectul jocului si îmi pare rau ca echipa nu are noroc. în meciul cu Nationalul am avut vreo sapte ocazii clare de gol din care doua bare si s-a dat un sut pe poarta si am luat gol si s-a încheiat la egalitate. La Timisoara în cupa am scapat de doua ori singuri cu portarul si am pierdut un meci pentru care altii ne-au catalogat asa cum se face de obicei fara sa fie obiectivi si sa faca un caz din orice”
, a completat Popa.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...