Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Ionut Popa, nemultumit de indisponibilitatile din lot

Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, s-a declarat nemultumit de accidentarile aparute în ultimul timp la echipa sa.

„în ultimele zile, mai multi jucatori s-au accidentat. Cu exceptia lui Razvan Târlea, care va lipsi cel putin o luna, dupa accidentarea din amicalul cu Poli II, celelalte incidente nu sunt grave si cei în cauza vor relua antrenamentele începând de luni, dar ma nemultumeste ca iarasi nu pot conta pe toti jucatorii în acelasi timp! Radu Ciobanu are probleme de sanatate, e slabit, trebuie sa faca o pauza de câteva zile si sa-si faca analizele, pentru a vedea de ce sufera. Iurisniti are probleme la inghinali, iar pe Adrian Ilie îl doare genunchiul dupa meciul cu Laminorul Roman. Caragea s-a accidentat la cot în amicalul de joi, în timp ce brazilianul Ribeiro acuza si el usoare dureri”, a declarat Ionut Popa.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: