Ionut Popa acuza: “A fost ceva de nedescris”

Tehnicianul formatiei Poli Iasi, Ionut Popa (in imagine), a declarat ca la finalul meciului din deplasare cu Gloria Buzau, scor 1-1, un barbat imbracat cu o geaca de culoare maro a patruns pe culoarul care duce spre vestiare, l-a batut pe masor si l-a amenintat cu un pistol pe Andrei Cristea, informeaza Mediafax.

Popa a fost atacat de suporterii bozoieni, imediat dupa terminarea partidei, fanii aruncind spre el cu bucati de ciment si pachete de tigari.

“E greu sa fiu calm, dupa asemenea intimplare, cind lumea din tribune arunca cu pietre. Asa ceva e de nedescris si nu mi s-a mai intimplat niciodata. Eu sunt iubit peste tot in Rominia, pe orice stadion am fost. Am tot respectul pentru echipa buzoiana, dar astfel de suporteri o trag mult in jos. Sunt darimat, este de nedescris ce mi s-a intimplat”, a precizat tehnicianul.

Referitor la partida, Popa a spus ca este suparat deoarece Poli Iasi a pierdut doua puncte.

“In pregatirea jocului cu Gloria Buzau am mizat pe doua aspecte: ca ei au jucat 120 de minute in cupa joi si pe euforia lor, mai ales ca este o echipa formata in majoritate din tineri si stiu ca este greu ca la asemenea virsta sa reusesti sa stapinesti euforia”, a mentionat Ionut Popa.

Stiri recente

Muguruza şi-a anunţat retragerea

Garbiñe Muguruza, fost număr 1 WTA, şi-a anunţat într-o conferinţă de presă, retragerea din activitatea sportivă. Muguruza (30 de ani),...