Ionut Popa: A fost o victorie frumoasa

Ionut Popa, antrenorul Politehnicii Iasi, a declarat vineri, la conferinta de presa de dupa meciul cu Jiul Petrosani, ca nu se astepta ca echipa sa sa invinga la o diferenta asa de mare.

“Cred că puteam obţine victoria din prima repriză şi consider că partea a doua a fost una dintre cele mai bune pe care le-a făcut Poli Iaşi de când sunt eu aici. Mă bucur pentru cei doi tineri care au intrat în partea a doua a jocului, Tincu şi Pălimaru, care au făcut un joc foarte bun. Nu mă aşteptam la acest scor, în schimb mă aşteptam să câştigăm. Am fost foarte supărat pe jucători în ultima perioadă, am plecat de la antrenamentul de joi seară, iar astăzi (n.r. – vineri) i-am certat într-o şedinţă de 40 de minute. Nu am vorbit cu ei înainte de începerea meciului, ci doar la pauză. A fost o victorie frumoasă pe care o dedic celor doi consilieri locali care m-au atacat în această săptămână şi pe care eu i-am făcut “proşti”. Continui să spun că sunt “proşti” în materie de fotbal. Îmi cer scuze faţă de ceilalţi consilieri care s-au simţit lezaţi”, a spus Popa.

Poli Iasi a invins, vineri, pe Jiul Petrosani cu scorul de 4-0, intr-un meci din etapa a XII-a a Ligii I.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...