Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

Ionut Lutu: Ultima sansa

Ionuţ Luţu a revenit în această vară pentru a patra oară la Universitatea Craiova şi vrea să demonstreze că nu este un fotbalist terminat, cum a fost catalogat de unii. „Hagi din Bănie” a evoluat, mai mult sau mai puţin, de-a lungul carierei sale la FC Naţional, Craiova, Steaua, Rapid, Galatasaray, Samsung Blue Wings sau chiar în Kazahstan. În 2007, Luţu nu a jucat fiind accidentat, dar acum şi-a revenit şi vrea să profite de şansa primită.

„Luţu s-a făcut băiat cuminte. Avem de la Cioroianu referinţe bune despre el, în cantonamentul din Austria fiind printre cei mai buni jucători ai Universităţii. Pe finalul perioadei de pregătire s-a văzut o oarecare oboseală şi din cauza faptului că de un an nu mai evoluase”, a declarat directorul executiv al oltenilor, Ovidiu Costeşin.

Conducerea Universităţii a decis în urmă cu o lună ca Luţu să facă pregătirea în această vară cu lotul condus de Florin Cioroianu şi să-l păstreze doar dacă va reuşi să facă faţă în turneul din străinătate. În cele din urmă, talentatul mijlocaş a convins că merită o şansă şi a primit-o, semnînd un contract pe o perioadă de doi ani cu Ştiinţa.

Opt echipe în 15 ani

Născut la Slatina în urmă cu aproape 32 de ani, Ionuţ Luţu a debutat în divizia A în 1993, la Progresul Bucureşti, care s-a transformat ulterior în FC Naţional. După trei sezoane în care a jucat pentru bancari, Luţu s-a transferat la Universitatea Craiova, unde a activat până în 1998. În acel an, Luţu a „explodat” pur şi simplu, marcînd 14 goluri în 21 de meciuri. Aşa a ajuns la Galatasaray. După o scurtă perioadă petrecută la clubul turc, „Hagi” a revenit la Ştiinţa, de unde s-a transferat în 1999 la Steaua.

Între 2000 şi 2002, Luţu a fost jucătorul lui Samsung Blue Wings şi FC Naţional, după care, în 2002, s-a întors la clubul din Bănie. Un an mai târziu, acesta a fost achiziţionat de Rapid, dar nu a stat mult nici în Giuleşti. Următoarea destinaţie a fost Cipru, Apollon Limassol, pentru ca apoi să revină în Craiova. Ultima echipă la care a activat Luţu a fost Kairat Alma-Ata, din Kazakhstan, iar în această vară s-a întors din nou acasă, la Universitatea.

Îşi încheie cariera la Craiova

Mulţi l-au catalogat în ultimii ani drept un fotbalist terminat, dar mijlocaşul de 31 de ani este hotărît să demonstreze contrariul. „Nu emit nici un fel de pretenţie, mă antrenez cît pot de bine şi, dacă va fi nevoie de mine, voi juca. Dacă nu va merge, ridic mîna şi spun că nu mai pot, dar sper să nu fie cazul”, a precizat Luţu după ce a semnat contractul valabil pînă în vara lui 2009.

Continuarea in Sport Magazin numarul 69. De luni, 23 iulie, la toate punctele de difuzare a presei!

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...