Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

Ionut Lupescu: ”Piturca mi-a spus ca se retrage din antrenorat in 2010”

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că ştia de decizia selecţionerului Victor Piţurcă de a renunţa la postul său de la echipa naţională, însă a dezvăluit că tehnicianul are de gând să se retragă din antrenorat.

„Mie mi-a zis Piţurcă despre decizia asta a lui de a nu mai antrena de mai mult timp. Mi-a spus că în 2010 vrea să se retragă, dar nu numai de la echipa naţionlă, ci din antrenorat, în general. Dar el a declarat asta acum, până în 2010 mai e mult, vom vedea ce va fi”, a declarat Ionuţ Lupescu.

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri, în cotidianul ProSport, că se va retrage de la echipa naţională în anul 2010, iar această decizie este una definitivă. „Sunt decis ca în 2010 să închei conturile cu naţionala şi sper ca acest lucru să se întâmple după Campionatul Mondial din Africa de Sud. Nici dacă iau Cupa Mondială nu mă mai răzgândesc. E suficient şi nu mai are rost să continui. Am avut performanţe, vreau să mai am, dar atunci va fi momentul în care va trebui să vină altcineva la naţionlă”, a spus Piţurcă.

Oficialul FRF s-a referit şi la cazul lui Adrian Mutu, care trebuie să plătească fostului său club, Chelsea, daune în valoare de 17 milioane de euro, după ce în 2004 i-a fost reziliat contractul pentru că a fost depistat că a consumat cocaină. „În cazul Mutu, deocamdată, nu ştiu cât este de oficială decizia. Cu siguranţă însă că noi îl vom ajta din punct de vedere juridic cu tot ce se poate, dacă va fi cazul. Aşteptăm oricum să vedem care a fost motivarea oficială”, a spus Lupescu. 

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: