Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

Ionut Lupescu: „Piturca a obtinut un contract foarte bun”

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu (foto), a declarat luni, inainte de plecarea delegatiei Rominiei spre Tel Aviv, ca Victor Piturca a semnat un contract valabil doar pentru doi ani cu Federatia, deoarece se doreste indeplinirea unor obiective imediate, cum ar fi calificarea la CM din 2010.

„I-am oferit lui Piti contracte si pe doi ani, si pe patru. Pentru ca se vehicula ideea ca am putea construi o echipa puternica pentru 2012, eu nu am fost de acord cu acest lucru, si am decis sa-i oferim pina la urma un contract valabil pe doi ani. Obiectivul lui Piturca este calificarea la Campionatul Mondial din 2010”, a explicat Lupescu.

Oficialul FRF considera ca intelegerea este benefica pentru selectioner: „Oricum, Piti a obtinut un contract foarte bun, poate cel mai mare pe care l-a avut pina acum. Din moment ce el a acceptat propunerea noastra, inseamna ca e multumit. Sunt sigur ca putem merge la Campionatul Mondial din 2010”.

Lupescu a comentat si situatia lui George Ogararu, care nu mai este convocat pentru meciurile lui Ajax Amsterdam: „Daca Ogararu va da un randament foarte bun la antrenamente, sunt sigur ca niciun antrenor nu-si va permite sa nu-l foloseasca”.

Referitor la transferul lui Stefan Radu la Lazio Roma, Lupescu a afirmat ca este convins ca fostul dinamovist va reusi sa se impuna: „Stefan Radu a facut un pas foarte mare. Cred ca va reusi. Ma bucur si pentru Mazilu, care este un fotbalist de valoare”. (NewsIn)

Citeste mai multe!