Ionut Lupescu: Noul stadion “National” va fi gata in mai 2010

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu (in imagine), a declarat, luni, ca noul stadion “National” va fi gata in luna mai a anului 2010, pentru ca in 2011 sa poata gazdui finala Cupei UEFA.

“Trebuia ca acum 10-15 ani sa facem acest stadion. Dar important e ca am gasit intelegere pina la urma la Primarie si Guvern. Sunt sanse reale sa gazduim finala Cupei UEFA din 2011. La UEFA este aceasta tendinta de a duce competitia si spre tarile din est. De exemplu, anul acesta finala Cupei UEFA este la Istanbul, iar cea din Liga Campionilor la Moscova”, a declarat oficialul FRF.

Lupescu este de parere ca in orasele din Rominia ar putea fi construite stadioane numai cu ajutorul autoritatilor locale.

“Pentru cluburi e greu de facut astfel de stadioane pentru ca banii cei multi ii au Consiliile Judetene si Primariile. Si numai prin efort comun se poate face un stadion. Dar nu trebuie ca in fiecare oras sa fie un stadion de dimensiunea aceasta. Stadioane de maxim 20-25.000 de locuri in orasele din Rominia ar fi suficiente”, a spus Lupescu.

Stiri recente

Olympique Marseille și AS Roma, în semifinalele Europa League

Olympique Marseille s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după ce a dispus la lovituri de departajare de formaţia portugheză...