Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Ionut Lupescu: „Gheorghe Constantin nu are ce discuta cu mine”

Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Ionut Lupescu (foto), a reactionat dur la adresa presedintelui CCA Gheorghe Constantin, care s-a aratat in favoarea delegarilor arbitrilor prin tragere la sorti, declarind ca acesta nu are ce sa discute cu el si ca ar face bine sa-si vada de problemele cu Gigi Becali.

„Nu are ce sa discute Gheorghe Constantin cu mine. El sa-si vada mai bine de problemele lui, de acuzele care i le-a adus Gigi Becali. Dar vad ca n-a facut nimic de sase luni. Si de aia zic ca ar face bine sa-si vada de treaba”, a declarat, vineri, Ionut Lupescu.

Lupescu a explicat ca va continua sa se ocupe de delegarile in Liga I si in partea a doua a campionatului, in ciuda faptului ca unele cluburi sustinute si de presedintele LPF Dumitru Dragomir doresc ca arbitrii sa fie stabiliti prin tragere la sorti.

„Este o hotarire a Comitetului Executiv din iunie anul trecut in care s-a stabilit foarte clar cine face delegarile. Exista un protocol intre FRF si Liga, pe care domnul Dragomir ar trebui sa-l stie, in care e stabilit foarte clar cine face delegarile. Pai acum ce dracu mai discutam? Daca exista acea hotarire, atunci ea ramine in vigoare. Pai ce, se schimba legile asa? Daca se schimba, se schimba la inceputul campionatului, nu la mijlocul lui”, a afirmat Lupescu.

Oficialul FRF sustine ca delegarea prin tragere la sorti este doar dorinta lui Dumitru Dragomir, care in acest fel incearca „sa se puna bine cu anumite cluburi”.

„In primul rind nu cred ca din punct de vedere tehnic se poate face tragerea la sorti. Sunt discutii aiurea astea. Eu cred ca tragere la sorti nu vrea decit presedintele Ligii care incearca sa se puna bine cu anumite cluburi. Nu stiu daca are ceva personal cu mine, el trebuie sa stie”, a mentionat directorul general al Federatiei Romane de Fotbal.

Lupescu este de parere ca oficialii cluburilor nu au de ce sa se plinga de arbitraj dupa meciurile din tur si ca acum, prin schimbarea modalitatii de delegare a arbitrilor, nu vor decit „sa apese pe butoane”.

„Care e problema cu arbitrajul? Eu n-am auzit pe nimeni sa se plinga de arbitraj. Asta e buna, sa lasam vrajeala. Problema este ca acum sunt arbitri tineri si ei (n.r. – conducatorii de cluburi) vor sa apese pe butoane. Pai CFR a jucat cel mai bine, de aia e pe primul loc”, a adaugat Lupescu, dezaprobind astfel parerea presedintilor din Liga I conform careia liderul CFR Cluj a fost favorizat de arbitraje in primele 19 etape.

Mediafax

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: