Ionut Lupescu: ”Dragomir nu are ce cauta in preajma echipei nationale”

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, vineri, că Dumitru Dragomir nu mai are ce căuta în preajma echipei naţionale, după ce a jucat jocuri de noroc pe bani în avionul echipei naţionale şi a avut şi iniţiativa să fie aduse femei în cantonamentul tricolorilor din Israel.

“Au apărut anumite mizerii, minciuni pe care le-a spus Dumitru Dragomir, iar aceste lucruri demonstrează lipsa de luciditate şi disperarea pe care o are. Eu am avut o discuţie cu preşedintele FRF chiar acum un an şi i-am spus că acest personaj nu mai are ce căuta în peajma echipei naţionale. În turneul pe care l-a susţinut echipa naţională în America, acum vreo doi ani, ne întorceam de la Chicago, iar în avion Dragomir a scos tablele şi a început să joace table şi barbut, pe bani, cu oameni care nu aveau legătură cu staff-ul echipei naţionale. După aceea, am primit plângeri de la compania de zbor că Dragomir a făcut gălăgie, ţipa pe acolo şi lumea nu se putea odihni”, a declarat Ionuţ Lupescu. (NewsIn)

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...