Ionut Lupescu: “Avem sanse mari sa organizam finala Cupei UEFA in 2011”

0
102

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu (foto), a declarat, pentru cotidianul Prosport, ca Bucurestiul “are mari sanse” sa fie desemnat organizator al finalei Cupei UEFA din 2011, dupa ce singurul oras cu care a ramas in competitie este capitala Irlandei, Dublin.

“Pentru 2011 avem mari sanse sa cistigam organizarea finalei UEFA pentru ca am mai ramas doar Bucuresti si Dublin in lupta. Hamburg a iesit cistigatoare pentru 2010 la UEFA, iar Londra la Champions League. Suntem avantajati in lupta cu Dublin pentru ca inca nu au demarat actiunea de construire a unei arene de nivel inalt, in timp ce la noi lucrurile se misca deja. Apoi, mai avem si avantajul ca in 2012 se va organiza Campionatul European in Polonia si Ucraina, iar oficialii UEFA ar putea considera ca anii 2011 si 2012 sa fie ai sud-estului Europei”, a spus Lupescu.

Oficialul FRF a explicat si de ce Rominia nu si-a depus candidatura pentru finala Cupei UEFA din 2010.

“Romania nu a candidat pentru 2010. Conform regulamentului UEFA, noi abia la un an sau doi dupa construirea noului stadion in 2010, putem sa ne depunem candidatura la organizarea unei mari competitii”, a punctat Ionut Lupescu. (Mediafax)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here