Ionut Lupescu: “Alexandru Deaconu a judecat corect faza”

Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu (in imagine), a declarat ca Alexandu Deaconu, centralul partidei Rapid – Steaua, a luat decizia corecta in minutul 74, cand a fluierat finalul meciului, dupa ce a fost lovit in cap dupa un obiect aruncat din tribuna.

“Comisia de Disciplina se va sesiza in zilele urmatoare si va lua o decizie. O sa ne vedem maine cu presedintele Comisiei si o sa-i cerem sa judece cat mai repede, mai ales ca in weekend este etapa. Important este ca pana la urma acesti huligani care apar pe stadioane si strica frumusetea unui joc sa fie arestati, iar organele abilitate sa-si faca datoria”, a declarat Ionut Lupescu, contactat telefonic de Antena3.

“Din punctul meu de vedere, Alexandru Deaconu a judecat corect faza, s-a vazut clar ca el a fost lovit in cap. El putea sa incheie atunci meciul, insa a incercat sa reia partida. Totul a fost regulamentar. Ce va decide Comisia de Disciplina vom afla in zilele urmatoare, eu nu pot sa ma antepronunt”, a incheiat Ionut Lupescu.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...