Ionel Ganea se gandeste sa plece de la Rapid

Atacantul Rapidului, Ionel Ganea, a declarat, vineri, la sfarsitul meciului castigat in fata Ceahlaului, scor 4-1, ca se gandeste sa plece din Giulesti din cauza relatiei cu patronul George Copos, pe care il acuza ca vorbeste prea mult despre el.

“S-ar putea sa plec de la Rapid. Domnul Copos e un om foarte dificil, vorbeste foarte mult despre mine. Eu am venit aici ca jucator, nu ca vicepresedinte. in contractul meu scrie fotbalist inca doi ani la Rapid, nu presedinte sau vicepresedinte. Nu voi sta la mila domnului Copos sa-mi dea un post de vicepresedinte”, a spus Ganea. Intrebat daca regreta ca a plecat de la Dinamo in iarna, Ganea a replicat: “Nu-mi pare rau ca am plecat, a fost alegerea mea. Sunt suparat insa ca domnul Copos discuta in fiecare zi prin ziare despre mine. El vorbeste numai si numai despre mine. Nu si de alti jucatori. El are o parere despre fiecare fotbalist, pe care si-o mentine si e greu sa si-o schimbe”.

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...