Ionel Ganea, oficial la Poli Timisoara

0
131

Directorul general al clubului Rapid, Constantin Zotta, a declarat vineri ca s-a inteles cu oficialii clubului Poli Timisoara pentru transferul atacantului Ionel Ganea. Acesta va deveni jucatorul banetenilor timp de doi ani. De asemenea, Stefan Grigorie va semna sambata un contract pe o perioada de doi ani cu clubul giulestean.

“Actele au fost parafate, cluburile s-au inteles. Fane Grigorie va semna maine (n.r. sambata) contractul cu noi. Suntem foarte bucurosi ca am reusit sa il aducem in Giulesti, pentru ca noi ni-l doream de foarte mult timp. Este doar unul dintre jucatori achizitionati in aceasta vara, vor mai urma si altii”, a spus Zotta.

Intrebat daca Stefan Grigorie este unul dintre cei trei jucatori solicitati de Cristiano Bergodi, Zotta a replicat: “Este un fotbalist dorit de foarte mult timp de noi. Si pe Ovidiu Herea ni-l dorim foarte mult, e un jucator care ne intereseaza, dar domnul Iacov este un negociator redutabil. Speram sa il aducem si pe el”.

Rapid si Poli Timisoara au parafat vineri schimbul fotbalistilor Ionel Ganea si Stefan Grigorie, timisorenii urmand a incasa 50% dintr-un eventual transfer al mijlocasului. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here