Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Ioan Becali s-a prezentat la DNA

Fostul impresar Ioan Becali (foto) s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, el fiind cercetat, alaturi de mai multi oameni din fotbal, pentru inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani.

Becali si-a parcat autoturismul in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie si a intrat o institutie fara sa faca vreo declaratie reprezentantilor presei.

Saptamina trecuta, Ioan Becali a adresat procurorului sef al DNA, Daniel Morar, o plingere in care critica pasaje din actele facute de procurorul sef Doru Tulus, aratind ca anchetatorul nu precizeaza concret in ce constau faptele de care este acuzat.

Ioan Becali este cercetat alaturi de fratele sau, impresarul Victor Becali, Gheorghe Copos – actionar majoritar FC Rapid Bucuresti, Sica Puscoci – avocat, Mihai Stoica – fost director al clubului de fotbal Otelul Galati, actual presedinte la Unirea Urziceni, Cristian Borcea – presedintele executiv al FC Dinamo, Jean Padureanu – presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, Mircea Stoenescu – fost presedinte la Dinamo, Gheorghe Popescu – fost impresar si Gheorghe Netoiu – fost actionar la FC Dinamo.

Pina acum la DNA au mai fost Gheorghe Popescu, Mihai Stoica si Mircea Stoenescu.

Citeste mai multe!