Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Ioan Andone: „Dinamo are sanse mari sa treaca de Benfica”

Ioan Andone, ultima data la Omonia, a declarat ca o conditie necesara pentru ca Dinamo sa plece cu sanse importanta in dubla mansa cu Benfica este sa marcheze la Lisabona.

„Dinamo poate obtine un rezultat convenabil in deplasare cu conditia sa marcheze. O infringere acolo la limita, dar cu gol marcat ar face din romani favoriti. Mircea Rednic are la dispozitie jucatori cu experienta, de valoare internationala, care impreuna cu tineretea si dorinta de afirmare a restului lotului se pot dovedi atu-uri importante”, a spus Andone.

Fostul tehnician al ciinilor a vorbit si despre dubla mansa dintre Steaua si Sevilla: „Steaua are si ea sanse sa se califice, chiar daca Sevilla este o echipa foarte puternica. E important sa nu primeasca gol acasa, Un 0-0 la Bucuresti ar fi un rezultat bun pentru stelisti. Sper sa se califice amindoua, si Dinamo si Steaua”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: